Instruirea reprezentanților APL privind aspectele și rezultatele inspectărilor financiare continuă

Lun, 24/09/2018 - 13:13 |

În perioada 21 septembrie – 30 noiembrie curent, Ministerul Finanțelor organizează pentru reprezentanții APL de nivelul I și II, a doua etapă a instruirilor dedicate inspectărilor financiare efectuate pe parcursul anului 2017 în raioane. Sesiunile de instruire vor fi moderate de către reprezentanții Inspecției Financiare și se vor desfășura în sălile de ședințe ale următoarelor centre raionale: Rezina, Taraclia, Cahul, Telenești, Cimișlia, Șoldănești, Ocnița, Nisporeni, Rîșcani, Călărași și Florești. Graficul poate fi accesat aici.

La instruiri sunt invitați reprezentanții oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, șefii Direcției finanțe, primarii și contabilii-șefi din cadrul primăriilor și secretarii consiliilor locale.

Aceste seminare sunt organizare la solicitarea participanților la întrunirile comune a reprezentanților Ministerului Finanțelor și conducătorii direcțiilor finanțe din teritoriu. În perioada mai – iunie 2018, asemenea instruiri, au fost organizate în alte 8 raioane din țară.