Clubul Antreprenorilor Onești: Sesiunea 3 - conformarea fiscală

Marți, 07/09/2021 - 13:55 |

Ministerul Finanțelor continuă eforturile de educare financiară a tinerilor antreprenori și organizează joi, 09 septembrie curent, ora 16:00, sesiunea de instruire pe subiectul conformării fiscale, dedicată membrilor Clubului antreprenorilor onești.

Sesiunea se va focusa pe aspectele generale privind Programul de conformare a contribuabililor, tipurile de riscuri și modul de stabilire a acestora și împărtășirea experienței de contribuabil onest.

În calitate de vorbitori vor fi: dna Nicoleta Nemerenco, Director adjunct al Serviciului Fiscal de Stat și dl. Artur Vîrtosu, director financiar al companiei Efes Vitanta Moldova Brewery – membru AmCham desemnat cu titlul de ”Contribuabil Onest” (invitat special).

Evenimentul se va desfășura în format online. Pentru a avea acces la ședință este necesar să vă înregistrați în prealabil, accesând următorul link https://bit.ly/3l3p094.

Activitatea este parte a campaniei naționale de educare financiară Bugetul public este bugetul tău, și este un efort comun între Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova, Serviciul Fiscal de Stat, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe, American Chamber of Commerce in Moldova, JCI Moldova și FINedu. Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate pot fi consultate pe pagina Campaniei.