Ministerul Finanțelor se alătură Zilelor Americii pentru a celebra cei 30 de ani de prietenie dintre SUA și țara noastră

Jo, 15/09/2022 - 11:21 |

Ministerul Finanțelor participă, alături de Proiectul USAID „Transparența Sectorului Financiar în Moldova” (FSTA), la seria de evenimente „America Days”, dedicată împlinirii a 30 de ani de parteneriat dintre SUA și Republica Moldova.

Evenimentele sunt organizate de Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova în perioada 16 - 25 septembrie 2022, cu începere de la ora 15:00, în șase locații din țară, după cum urmează: Chișinău - 16 septembrie, Căușeni - 17 septembrie, Cahul - 18 septembrie, Edineț - 23 septembrie, Bălți - 24 septembrie, Rezina - 25 septembrie.

Vă așteptăm, începând cu 16 septembrie, la Chișinău, pe strada pietonală Eugen Doga, pentru a celebra împreună cultura și asistența americană. Ne găsiți la cortul FSTA din apropierea scenei principale, unde vom explica atât avantajele investiției în valorile mobiliare de stat (VMS), cât și facilitățile oferite de platforma electronică pentru vânzarea directă a VMS persoanelor fizice, ce urmează a fi implementată cu suportul Proiectului USAID FSTA.

Vom vorbi, de asemenea, despre bugetul public național și vom oferi detalii despre structura și utilizarea acestuia.

Pe lângă prezentarea programelor de asistență în beneficiul moldovenilor, vizitatorii vor fi delectați cu muzică și mâncare tradițională americană. Totodată, seara va fi proiectat și un film american, nelipsind, desigur, deliciosul popcorn.