Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

Vino să faci parte din echipa Ministerului Finanţelor al Republicii Moldova!
Aici găseşti noi oportunităţi de dezvoltare şi afirmare profesională!

 

 

Te invităm să te alături celor peste 300 de colaboratori ai Ministerului Finanţelor şi să faci parte din cea mai numeroasă şi profesionistă echipă din ţară.

La noi vei descoperi un mediu de lucru dinamic şi flexibil, în care tinerii au parte de susţinere continuă în dezvoltarea propriilor aptitudini şi dobândirea unor noi aptitudini esenţiale pentru dezvoltarea profesională, deoarece credem întemeiat că oamenii sunt cea mai de preţ resursă.

Dacă îţi doreşti:

  • să împărtăşeşti cu noi entuziasmul şi experienţa ta
  • să te alături echipei noastre de profesionişti dedicaţi şi pasionaţi

expediază CV-ul şi o scrisoare de intenţie (cu specificarea, la dorinţă, a domeniului de interes din cadrul ministerului) la adresa resurse.umane@mf.gov.md

CV-ul tău va fi inclus în baza de date a potenţialilor candidaţi, care la o eventuală selectare vor fi invitaţi pentru participare la concurs.

Politica Ministerului Finanţelor în domeniul resurselor umane are la bază recrutarea prin concurs a celor mai talentaţi viitori profesionişti din rândul celor mai buni absolvenţi, dar şi asigurînd posibilitatea specialiştilor deja formaţi în cadrul altor instituţii şi organizaţii să devină parte din echipă.