Secretara de stat Cristina Ixari a participat la Gala Businessului Moldovenesc

Vin, 07/06/2024 - 09:05 |

Secretara de stat Cristina Ixari a participat la a 21-a ediție a Galei Businessului Moldovenesc, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. În cuvântul său de salut adresat mediului de afaceri, secretara de stat, a reiterat suportul Ministerului Finanțelor pentru antreprenori, evidențiind că, ministerul este orientat să ofere sprijin pentru antreprenori și afacerile lor, de asemenea, a mulțumit pentru contribuția semnificativă pe care o aduc economiei țării.

„Ministerul Finanțelor vine cu un suport pentru a crea și a menține un mediu favorabil pentru dezvoltarea economică a afacerilor. Înțelegem că în spate stă un efort enorm și că vă asumați riscuri mari pentru ca să aduceți o contribuție enormă economiei țării noastre”, a remarcat secretara de stat.

Menționăm că, în cadrul evenimentului dna Cristina Ixari a decernat premii la nominalizarea Femeia în afaceri în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, eveniment ce nominalizează și premiază companiile din diferite domenii economice care au dat dovadă de succes în activitatea lor.