Mesaj de felicitare de Ziua funcționarului fiscal

Lun, 01/07/2024 - 09:12 |

Stimați colegi funcționari fiscali,

Din numele Ministerului Finanțelor, transmit cele mai călduroase felicitări întregului colectiv al Serviciul Fiscal de Stat cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua funcționarului fiscal.

Acest prilej reprezintă un moment oportun de a exprima recunoștința pentru profesionalismul, suportul și relația cooperantă în realizarea obiectivelor comune, contribuind astfel, la buna funcționare a sistemului fiscal și modernizarea acestuia.

Prin munca voastră valoroasă, contribuiți în mod semnificativ la dezvoltarea permanentă, la corectitudinea și atitudinea responsabilă a instituției pe care o reprezentați.

Îmi exprim gratitudinea și respectul față de toți funcționarii fiscali și înalta apreciere pentru profesionalismul pe care îl demonstrați în asigurarea respectării legislației fiscale și promovarea unei culturi fiscale bazate pe transparență și responsabilitate.

Vă mulțumesc pentru eforturile constante în menținerea standardelor ridicate în domeniu și Vă doresc tuturor succese și forță pentru a continua activitatea, iar munca voastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare.

Cu cele mai bune urări,

Petru Rotaru

Ministrul Finanțelor