INVITAȚIE: Discuție publică privitor la Strategia managementului finanțelor publice, componenta: Achiziții publice

Jo, 02/11/2023 - 11:53 |

Având în vedere că Strategia de dezvoltare a managementului finanțelor publice pentru perioada 2023-2030 va servi drept punct de referință pentru angajamentul Republicii Moldova de a progresa pe calea de aderare la Uniunea Europeană, și ulterior, de a asigura buna guvernanță și gestiune a finanțelor publice, și urmărind obiectivul de informare și comunicare, Ministerul Finanțelor organizează o discuție publică pe subiectul implementării Strategiei, ce vizează Componenta 6: Achiziții publice.

Evenimentul este organizat cu suportul proiectului “Misiune a Înalților Consilieri ai UE” și se va desfășura luni, 6 noiembrie 2023, între orele 13:00-15:00, în Sala Mare a Ministerului Finanțelor (etajul 4).

Astfel, avem deosebita onoare de a invita reprezentanți ai societății civile, organizațiilor non-guvernamentale, mediului de afaceri, autorităților publice centrale și locale, mass-media și alți actori interesați de subiectul anunțat.

Confirmarea participării se va face până vineri, 3 noiembrie 2023, ora 16:00, la următoarele adrese de e-mail: gabriela.lungu@mf.gov.md și mihaela.movila@mf.gov.md.