A fost lansat al 2-lea Apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

Lun, 01/10/2018 - 18:53 |

În cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014 – 2020, începând din 1 octombrie 2018, organizațiile non-profit, autoritățile publice locale, cât și alte structuri/instituții ce se conduc de legislația/dreptul public, după caz, pot aplica pentru finanțarea propunerilor de proiecte. Propunerile trebuie să fie aliniate la obiectivele, prioritățile și rezultatele scontate ale Programului.

Suma indicativă a fondurilor Instrumentului European de Vecinătate (ENI) disponibile pentru cel de-al 2-lea Apel de propuneri este cca 24,5 mil. EUR (grant).

Rata de cofinanțare va fi de cel puțin 8% din suma totală a costurilor eligibile a Proiectului, calculată per bugetul Partenerului/Partenerului Lider din Proiect.

Ţările eligibile pentru participare la apel sunt: Republica Moldova, România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ucraina, Georgia, Armenia.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 31 ianuarie 2019, iar mai multe informaţii privind cel de-al 2-lea Apel de propuneri de proiecte pot fi accesate aici.