Ești pasionat de jocuri intelectuale? Ia-ți prietenii și participați la FINTRIVIA

Jo, 28/10/2021 - 12:13 |

FINTRIVIA este o activitate intelectuală în format pub-quiz, care are ca scop creșterea gradului de alfabetizare financiară a tinerilor prin intermediul jocurilor intelectuale de grup.

Activitatea este on-line și presupune o competiție deschisă între echipele participante prin oferirea de răspunsuri la cele 50 de întrebări structurate în 6 runde. Întrebările sunt de cultură generală, curiozități, jocuri de cuvinte, muzică și filme adică orice ce provoacă procese cognitive interesante de a fi explorate în grup, direcția fiind finanțe publice (buget, taxe, inclusiv vamale etc) sunt difuzate pe ecran și sunt însoțite de comentarii audio. Echipele joacă în paralel, organizându-se să discute asupra întrebărilor pe unul din canalele dedicate (Zoom, Google Meet etc.) și transmit formularul cu răspunsuri (formular Google) în termenele fixate de organizatori. La finalul competiției, echipa care a acumulat cele mai multe răspunsuri corecte este premiată.

FINTRIVIA va avea loc pe 29 octombrie, ora 19:30. Participarea este gratuită

Activitatea se va desfășura online, la această adresă:
https://www.youtube.com/watch?v=BRtmeO96efk 

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Campaniei naționale de educare financiară ”Bugetul public este bugetul tău”. Alte activități organizat în cadrul acestei campanii pot fi găsite aici.