Conferința internațională în domeniul impozitării TAXCON va fi organizată în acest an pe 21 septembrie

Mie, 02/08/2023 - 14:17 |

Evoluția sistemelor fiscale regionale și internaționale și modul în care acestea afectează mediul de afaceri și invers, felul în care procesele digitalizate influențează situația fiscală a unei țări și a antreprenorilor, și, desigur, provocările fiscale cu care se confruntă agenții economici din Moldova sunt subiecte mereu actuale care se află în topul intereselor comunității de afaceri și al altor părți interesate de evoluția economică a unui stat.

Drept răspuns la aceste necesități, pe 21 septembrie 2023, Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham) în parteneriat cu Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova organizează conferința fiscală TAXCON, a patra ediție.

Principalele blocuri de subiecte ce urmează a fi discutate se referă la: 

- Administarea fiscală – excelență prin conformare voluntară;

- Politici în domeniul combaterii concurenței neloiale;

- Administrarea vamală prin prisma noului Cod vamal;

- Relațiile de muncă și impozitarea.

Fiind cea mai mare conferință privind impozitarea din Republica Moldova, TAXCON este dedicată atât comunității profesioniștilor naționali și regionali în domeniul fiscal și contabil din comunitatea de afaceri, dar și autorităților publice, mediului academic și științific, precum și comunității partenerilor de dezvoltare, astfel, conectând specialiștii în domeniul fiscal.

Evenimentul se va desfășura în limba română și engleză, cu prezență fizică. Formularul de înregistrare la eveniment este disponibil aici: http://taxconamchammoldova.com/ 

Pentru a vedea edițiile anterioare accesați: e-TAXCON’22, e-TAXCON'21 și  e-TAXCON'20.