Conferința în domeniul auditului situațiilor financiare

Ministerul Finanțelor informează că pe data de 31 octombrie 2017, ora 13.00 va avea loc Conferința în domeniul auditului situațiilor financiare.

Obiectivul major al Conferinței este de a discuta cu auditorii pe marginea celor mai importante aspecte de politici incluse în proiectul Legii privind auditul situațiilor financiare, modificări și completări operate în textul proiectului în urma avizării acestuia, precum și ilucidarea neclarităților care pot să apară în urma prezentării proiectului în cadrul evenimentului.

Participarea auditorilor la conferința în cauză, conform pct. 75 lit.b) al Regulamentului cu privire la certificarea auditorilor, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 1450 din 24.12.2007, cu modificările și completările ulterioare,  va fi echivalată cu 4 ore de intruire profesională continuă.

Pentru perfectarea certificatelor corespunzătoare, auditorii cointeresați de eveniment se pot înregistra pînă la 24 octombrie curent la poșta electronică cristina.iachim@mf.gov.md sau la numărul de telefon 022262798.

Perioada: 
Marți, 31 Octombrie, 2017 - 13:00
Etichete: 

Agenda publică

La moment nu există nici un eveniment planificat.

Abonează-te la Agenda