Comunicarea dintre MF și autoritățile publice locale va fi asigurată și prin intermediul adresei electronice directiilefinante@mf.gov.md

Jo, 17/05/2018 - 16:24 |

Pentru a eficientiza şi menţine dialogul cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, în special cu Direcţiile finanţe, Ministerul Finanțelor a creat cutia electronică directiilefinante@mf.gov.md. Această cutie electronică a fost creată pentru a asigura comunicarea eficientă şi operativă în domeniile aferente managementului finanţelor publice. Persoanele interesate pot lăsa un mesaj la adresa electronică indicată.

La fel, în acest scop, pe pagina web a Ministerului a fost creat un compartiment separat dedicat domeniului finanțelor publice locale, care poate fi accesat la următorul link https://bit.ly/2INukw4. În compartimentul respectiv, vor fi publicate informații despre organizarea procesului bugetar la nivel local, inclusiv, în parte ce ține de sistemul managementului finanțelor publice, a reformelor implementate pe acestă dimensiune, aprobarea și dezagregarea bugetelor locale, dar și alte domenii de interes prioritar pentru autoritățile publice locale.