Competiția dosarelor de concurs pentru funcția de director al Serviciului Vamal va avea loc vineri, 25 octombrie 2019, ora 10.00

Marți, 22/10/2019 - 15:47 |

Comisia pentru selectarea directorului Serviciului Vamal se va întruni vineri, 25 octombrie, într-o ședință publică, pentru evaluarea dosarelor depuse de candidați (CV, conceptul de dezvoltare instituțională a Serviciului Vamal, scrisoarea de motivare, referințe).

Reamintim că, la concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal au fost admiși cinci candidați: Natalia Calenic, Sava Maimescu, Vladislav Șveț, Iurie Gorea și Marin Gospodarenco. Dosarele acestora pot accesate aici.

Competiția dosarelor de concurs se va desfășura în ședință publică. Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze în prealabil la adresa de email: adrian.platon@mf.gov.md.

În conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de selectare a directorului Serviciului Vamal, ultima etapă de concurs presupune organizarea unui interviu cu fiecare candidat.