Clubul antreprenorilor onești: ediția 1

Marți, 01/06/2021 - 13:22 |

Pentru formarea unei culturi antreprenoriale bazate pe principii de conformare, de onestitate și respect reciproc între mediul antreprenorial și organele responsabile de asigurarea conformării fiscale și vamale a contribuabililor, a fost conceptualizat Clubul antreprenorilor onești.

Prima ședință a Clubului va avea loc pe 16 iunie

Clubul antreprenorilor onești este un efort comun între Ministerul Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat, Serviciul Vamal, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe, Camera Americană de Comerț din Moldova (AmCham Moldova), Junior Chamber International Moldova (JCI) și FINEDU.

Astfel, membrii comunității JCI, dar și alți tineri antreprenori interesați vor avea ocazia să interacționeze atât cu funcționari fiscali și vamali din cadrul instituțiilor specializate, pentru a înțelege mai bine modul cum funcționează sistemul fiscal și vamal, dar și să discute cu membrii AmCham Moldova, care au fost decorați în timp cu titluri de contribuabili onești (cei mai buni contribuabili, agenți economici autorizați etc) pentru a face un transfer de cunoștințe în ceea ce ține de cele mai bune practici antreprenoriale pentru a dezvolta o afacere onestă și prosperă.

Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta până la 20 de participanți pentru prima ediție a Clubului, activitățile acestuia fiind dedicate doar membrilor Clubului. Pentru exprimarea intenției de participare, urmează a fi completat acest formular. Formularele vor fi primite până pe 11 iunie

Această activitate face parte din seria de activități realizate în cadrul Campaniei naționale de educare financiară Bugetul public este bugetul tău. Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în cadrul Campaniei pot fi consultate pe pagina Campaniei.