CEB a lansat a patra ediție a Premiului pentru Coeziune Socială

Vin, 27/01/2023 - 09:12 |

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) a lansat cea de-a patra ediție a concursului anual al Premiului pentru Coeziune Socială 2023 (Social Cohesion Award), competiție de recunoaștere a contribuțiilor remarcabile la coeziunea socială în întreaga Europă. Anul acesta vor fi premiate trei proiecte care abordează probleme sociale strigente și contribuie la schimbarea comunității locale. Pe lângă premiul mare în valoare de 25 mii euro, vor fi acordate, în premieră, două premii suplimentare a câte 5 mii de euro. 

Termenul limită pentru recepționarea cererilor este 17 martie 2023. Cererile pot fi depuse pe pagina web oficială a CEB, accesând acest link https://award.coebank.org/en/.  

Ministerul Finanțelor, în calitate de autoritate națională de coordonare a asistenței externe în Republica Moldova, încurajează și motivează părțile interesate să depună idei de proiecte în cadrul acestui concurs, care oferă șanse semnificative pentru sporirea finanțării economiei sociale cu suportul partenerilor de dezvoltare din afara țării și consolidează mesajul de suport pentru coeziunea socială la nivel local.

Menționăm că, învingătorul ediției din anul 2021 a Premiului pentru Coeziune Socială a fost declarat A.O. Eco-Răzeni din Republica Moldova.