Întrevederea ambasadorului României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu cu ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi

Vin, 22/07/2022 - 18:33 |

Ministrul Dumitru Budianschi s-a întâlnit vineri, 22 iulie curent, cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, în contextul începerii mandatului în Republica Moldova. Cu această ocazie, ministrul Finanțelor i-a urat bun venit în Moldova dlui Ambasador și a exprimat mulțumiri pentru asistența acordată și sprijinul constant oferit de România țării noastre. 

Cei doi oficiali au discutat despre situația bugetară a țării, situația din regiune, războiul din Ucraina și alte subiecte de actualitate, și au făcut un schimb de opinii în acest sens. De asemenea, au discutat despre relațiile moldo-române și continuarea bunei cooperări între cele două state și au manifestat reciproc interesul de menținere a dialogului și continuarea cooperării.

Excelența Sa, Cristian-Leon Țurcanu, și-a exprimat disponibilitatea de a facilita menținerea cooperării bilaterale, menționând că România rămâne un partener de încredere a Republicii Moldova.