Activitate de educație financiară – „Finanțele publice prin ochii copiilor”

Lun, 19/08/2024 - 16:51 |

Ministerul Finanțelor, în calitate de susținător al educației financiare pentru tânăra generație, a organizat concursul de desene „Finanțele publice prin ochii copiilor”. Acest eveniment a fost dedicat copiilor cu vârste între 5 și 10 ani și a marcat celebrarea Zilei profesionale a financiarului, pe 15 august.

Concursul a adunat 10 participanți talentați. Ministerul Finanțelor a organizat o ceremonie pentru recunoașterea și premierea acestora, în cadrul căreia câștigătorul principal a fost desemnat Lungu Constantin, în vârstă de 7 ani. De asemenea, Nicole Savacenco, în vârstă de 5 ani, a primit un premiu special pentru curajul și entuziasmul său.

Conform anunțului anterior, câteva dintre desenele primite vor fi selectate pentru a fi tipărite, înrămate și expuse în galeria Ministerului Finanțelor.

Felicităm  toți participanții și le mulțumim pentru creativitatea și curajul de a-și exprima viziunea artistică. Acest concurs face parte din campania „Bugetul public este bugetul tău” și are rolul de a promova educația financiară în rândul celor mici.