Secretara de stat Cristina Ixari, la Conferința națională a industriei ospitalității: Ministerul Finanțelor susține sectorul HoReCa prin promovarea politicilor în domeniu

Vin, 17/05/2024 - 10:55 |

17 mai 2024, Chișinău – Secretara de stat, Cristina Ixari, a participat ieri, 16 mai, la prima ediție a Conferinței naționale a industriei ospitalității - „Hospitality next level”. Evenimentul a reunit lideri locali din sectorul HoReCa, alături de reprezentanți ai autorităților centrale și ai industriei ospitalității.

În discursul său, dna Cristina Ixari a subliniat importanța colaborării dintre sectorul HoReCa și instituțiile statului pentru a crea condiții prielnice de dezvoltare, evidențiind totodată, deschiderea permanentă a Ministerului Finanțelor pentru a debloca constrângerile, inclusiv cele legislative, existente.

„Sectorul HoReCa este esențial pentru economia națională. Ministerul Finanțelor se concentrează pe susținerea acestuia prin politici menite să încurajeze activitățile de afaceri,” a declarat secretara de stat.

Participarea Ministerului Finanțelor la acest eveniment subliniază angajamentul său de a susține și dezvolta sectorul HoReCa, contribuind astfel la creșterea economică a țării.