Directorul interimar al Serviciului Vamal a fost prezentat colectivului

Jo, 11/04/2024 - 13:39 |

11 aprilie 2024, Chișinău - Ministrul Finanțelor Petru Rotaru, împreună cu ex-directorul Serviciului Vamal Igor Talmazan, l-a prezentat astăzi efectivului instituției pe directorul interimar, Viorel Doagă.

Ministrul Petru Rotaru i-a mulțumit dlui Talmazan pentru activitatea prodigioasă și rezultatele obținute în activitatea sa, pentru gestionarea proceselor instituționale în mod eficient și transparent, în pofida multiplelor provocări și crize generate de contextul regional.

„Una dintre cele mai mari provocări a fost implementarea noului Cod vamal, un obiectiv major pe care am putut să-l realizăm împreună, datorită muncii și efortului depus de întreaga echipă condusă de domnul Talmazan, iar pe această cale îi doresc mult succes în activitatea profesională ulterioră”, a menționat Petru Rotaru.

De asemenea, ministrul Finanțelor i-a urat mult succes directorului interimar, Viorel Doagă, și a exprimat convingerea că dumnealui va asigura managementul instituției în mod eficient și profesionist, având o vastă experiență în sistemul vamal, inclusiv în calitate de manager și conducător.

Menționăm că, ieri, 10 aprilie 2024, Executivul a aprobat decizia ca interimatul funcției de director al Serviciului Vamal să fie asigurat de către Viorel Doagă. Domnul Doagă are o experiență de circa 20 de ani în cadrul Serviciului Vamal. În anul 2019, acesta, a asigurat interimatul acestei funcții.