Mesaj de felicitare al ministrului Finanțelor Petru Rotaru cu ocazia marcării a 5 ani de la fondarea I.P CTIF

Dum, 01/10/2023 - 12:26 |

Stimați colegi, 

angajați ai Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”, astăzi este o zi importantă pentru Dvs. Este ziua când celebrați cea de-a 5 ani aniversare a instituției, cu o experiența de 50 de ani în domeniul automatizării și digitizării proceselor începând cu momentul creării Centrului Informativ de Calcul al Ministerului Finanțelor.

Cu acest prilej, Vă adresez sincere felicitări și cuvinte de recunoștință pentru contribuția fiecăruia dintre Dvs. la îndeplinirea obiectivelor instituției. 

Activitatea Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe demonstrează că perseverența poate transforma tehnologiile informaționale în progres, asigurând astfel, dezvoltarea și perfecționarea continua a sistemului finanțelor publice. Cu ambiție și viziune ați contribuit semnificativ la consolidarea și modernizarea sistemului informational al finanțelor publice. 

Sărbătorim astăzi nu doar o aniversare, ci și o jumătate de secol de activitate, de inovație și progres continuu în automatizarea și digitalizarea proceselor.

Felicitări pentru această realizare excepțională și să vă bucurați de încă multe decenii de succes și progres.

Multă sănătate, realizări profesionale și aprecierea la justă valoare a muncii desfășurate.

La mulți ani, echipa CTIF!

Cu cele mai bune urări,
Petru Rotaru,
Ministrul Finanțelor