Invitație de participare la Conferința anuală privind controlul financiar public intern ,,Controlul Intern Managerial – roluri și conexiuni”

Vin, 14/01/2022 - 13:27 |

Ministerul Finanțelor comunică faptul, că la data de 26 ianuarie 2022 va avea loc Conferința anuală în domeniul controlului financiar public intern cu tematica „Controlul Intern Managerial – roluri și conexiuni”. Acesta este un eveniment de nivel național care are ca scop mediatizarea și promovarea conceptului de control intern managerial, audit intern și răspundere pentru buna guvernare. 

În mod tradițional, conferința este organizată cu suportul Academiei Naționale de Finanțe și Economie a Ministerului Finanțelor al Regatului Țărilor de Jos și va fi moderată de expertul din cadrul Ministerul Finanțelor al României, dna Mioara Diaconescu.

Pentru desfășurarea unui eveniment interesant și interactiv, dar și pentru împărtășire de experiență și opinii, la eveniment sunt invitați, pentru participare în format on-line, managerii operaționali și, în special, reprezentanții subdiviziunii desemnate responsabilă de coordonarea activităților de organizare și menținere a controlului intern managerial, precum și auditorii interni din cadrul autorităților și instituțiilor din sectorul public. 

Înregistrarea pentru participare la conferință se va efectua în mod individual de către fiecare participant prin completarea, până la data de 21 ianuarie 2022, a unui formular care poate fi accesat la următorul link: https://forms.gle/QDAJWnwQEoJ4YB2p9

Agenda evenimentului poate fi accesată aici