Ion Chicu și-a luat rămas bun de la echipa Ministerului Finanțelor

Lun, 17/06/2019 - 16:55 |

Fostul ministru al Finanțelor, Ion Chicu și-a luat rămas bun, astăzi, 17 iunie 2019, de la colaboratorii Ministerului Finanțelor.

În discursul său, Ion Chicu a mulțumit colegilor pentru cooperare și suportul oferit în perioada mandatului. ”Vă mulțumesc din inimă pentru cooperare, pentru faptul că un an și ceva am fost o echipă, o familie unită care a avut un obiectiv comun, să servească țării și să-și depună efortul pentru consolidarea sistemului de finanțe publice. Vă mulțumesc pentru tot suportul care l-am avut în această perioadă, colegilor din aparatul central al Ministerului Finanțelor, colegilor din instituțiile subordonate. Am reușit să-i cooptăm și pe reprezentanții administrației publice locale în procesul respectiv. Vreau să le mulțumesc și șefilor Direcțiilor finanțe din raioane cu care am colaborat împreună și am avut aceeași politică orientată exclusiv spre consolidarea sistemului finanțelor publice”, a declarat ex-ministrul Finanțelor. 

De asemenea, Ion Chicu a menționat că Republica Moldova are viitor fiindcă are asemenea profesioniști în serviciu public. ”Vă doresc succes și vă asigur că toți sunteți parte din sufletul și inima mea”, a conchis acesta.

La rândul lor, angajații Ministerului Finanțelor i-au mulțumit dlui Ion Chicu pentru munca depusă pentru dezvoltarea sistemului finanțelor publice și i-au urat succes în activitatea de mai departe. 

Ion Chicu a deținut funcția de minsitru al Finanțelor din luna decembrie, anul 2018.