Media

Anunț privind inițierea elaborării proiectului

În temeiul prevederilor art. 9 din Legea nr. 239/2008 privind transparența în procesul decizional și art. 29 lit. b) din Legea nr. 229/2010 privind controlul financiar public intern, Ministerul Finanțelor informează despre inițierea elaborării proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului resursei informaționale formate de Sistemul informațional „Control intern managerial și Audit intern” (SI CIMAI).

Proiectul este elaborat în scopul facilitării procesului de raportare la nivel național cu privire la sistemele de control intern managerial și activitatea de audit intern, prin automatizarea procesului de completare și consolidare a datelor, întocmire, semnare și expediere a rapoartelor anulate de către autoritățile publice, precum și a declarațiilor de răspundere managerială. SI CIMAI este implementat pentru reducerea riscului de erori în procesul de raportare, datorită detectării eventualelor probleme în stadii incipiente și oferind un cadru pentru decizii informate și responsabile.

Pentru asigurarea calității proiectului, Ministerul Finanțelor invită toate părțile interesate să prezinte propuneri și sugestii până la data de 31 iulie 2024, la adresa electronică: petru.babuci@mf.gov.md.

 

Perioada: 
Wednesday, 17 July, 2024 - 15:30 to Wednesday, 31 July, 2024 - 17:00

Public events

La moment nu există nici un eveniment planificat.

Subscribe to Agenda