Мультимедиа

Anunț privind organizarea consultărilor publice

Proiectul Ordinului cu privire la aprobarea Documentației standard pentru realizarea achizițiilor publice de lucrări a fost elaborat pentru a îmbunătăți și simplifica Documentația standard de lucrări aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr.176/2018. La elaborarea noii documentații standard de lucrări s-a ținut cont de neajunsurile depistate pe parcursul perioadei 01.10.2018-01.10.2020, precum și reclamațiile autorităților contractante și operatorilor economici, alți actori în domeniul achizițiilor publice. 

Prezentul formular cuprinde informații solicitate de către autoritatea contractantă și relevante pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări.

Proiectul propus este un formular standard, valabil pentru procedurile de achiziții publice de lucrări. Autoritățile contractante utilizează această documentație pentru a descrie mai detaliat obiectul achiziției, iar operatorii economici folosesc formularele cuprinse în această documentație pentru a-și prezenta ofertele.

Persoana responsabilă:

Sergiu Căinăreanu, șef Direcția achiziții publice,  e-mail: sergiu.cainareanu@mf.gov.md

Alexandra Gariuc, consultant principal, e-mail: alexandra.gariuc@mf.gov.md

 

Perioada: 
с среда, 30 декабря, 2020 - 09:15 по пятница, 15 января, 2021 - 16:00

Публичные события

На данный момент нет запланированных событий!

Подписка на Agenda