Masă rotundă

Joi, 13/09/2018 - 15:45 |

Ministerul Finanțelor informează că pe data de 18 septembrie curent, cu începere de la ora 10:00, va avea loc a treia ședința comună cu reprezentanții direcțiilor de finanțe din unitățile administrativ-teritoriale din țară.

Subiectul discuțiilor: Particularitățile aferente elaborării de către autoritățile administrației publice locale a proiectelor de buget pe anul 2019 și estimărilor pe anii 2020-2021. Agenda ședinței poate fi accesată aici.

Română
Vin, 03/08/2018 - 15:25 |

În cadrul întrevederii, experții Băncii Mondiale au prezentat Raportul privind analiza cheltuielilor publice și instituționale din sectorul justiției, unde au expus percepțiile generale față de sistemul de justiție din Republica Moldova, atitudinile față de punerea în aplicare a reformei din sectorul justiției, și evaluarea condițiilor de muncă ale angajaților din sistemul judecătoresc. La fel, experții au prezentat rezultatele unui sondaj realizat în perioada august-octombrie 2017, care apreciază percepția cetățenilor față de domeniul respectiv.

Română
Mie, 18/04/2018 - 17:50 |

Șefii direcțiilor de finanțe din unitățile administrativ-teritoriale și reprezentanții trezoreriilor regionale au discutat direct cu reprezentanții Ministerului Finanțelor despre problemele și subiectele de interes din domeniul managementului finanțelor publice. Discuțiile au avut loc în cadrul celei de-a doua ședințe comune de lucru din acest an a Ministerului Finanțelor cu reprezentanții autorităților publice locale, desfășurată miercuri, 18 aprilie.

Română
Vin, 25/08/2017 - 10:01 |

Mediul de afaceri se arată tot mai interesat de licitațiile electronice pentru achiziții

”Ne dorim ca în sistemul electronic MTender să se integreze cât mai multe autorități contractante și furnizori de bunuri și servicii, ceea ce va conferi pieței mai mult dinamism și va spori concurența loială”, a declarat ministrul Finanțelor, Octavian Armașu în cadrul unui eveniment comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri (AOAM) referitor la modul de funcționare al noului sistem.

Română
Abonează-te la RSS - Masă rotundă