Atelier de lucru

Mie, 14/02/2018 - 15:37 |

Ministerul Finanțelor a organizat un atelier de lucru cu genericul „Dificultăți în implementarea practică a Standardelor naționale de audit intern”. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 13-14 februarie, cu participarea a peste 20 de conducători ai subdiviziunilor specializate din cadrul autorităților publice centrale, locale, CNAM și CNAS.

Română
Mie, 07/02/2018 - 08:52 |

Reprezentanții Ministerului Finanțelor și conducătorii subdiviziunilor de audit intern din sectorul public s-au reunit în ședință de lucru pentru a discuta Programul de dezvoltare a controlului financiar public intern (CFPI) pentru anii 2018-2020, inclusiv modalitatea de raportare a activităţii de audit intern. Programul a fost elaborat în scopul consolidării gestionării finanţelor publice pe baza principiilor bunei guvernări.

Română
Vin, 23/06/2017 - 13:08 |

La 22 iunie, curent, Ministerul Finanţelor a organizat un atelier de consultări publice cu tematica “Relevanţa şi posibilul rol al Consiliului bugetar-fiscal în Republica Moldova”. În cadrul atelierului, moderat de dna Veronica Ursu, Secretar de Stat,  au fost prezentate şi puse în discuţie posibilele opţiuni de instituire a unui Consiliu bugetar-fiscal în Republica Moldova, domeniul de activitate, modul de organizare şi funcţionare a acestuia.

Română
Abonează-te la RSS - Atelier de lucru