Modificări legislative

Mie, 01/08/2018 - 17:12 |

Familiile care au copii își vor putea cumpăra mai ușor o locuință în cadrul programului „Prima Casă”. Guvernul a aprobat astăzi Regulamentul privind modul de acordare din bugetul de stat a compensațiilor bănești pentru familiile cu copii.

Statul va achita 10% din prețul locuinței pentru familiile cu un copil, 25% – pentru familiile cu doi copii, 50% – pentru familiile cu trei copii, iar pentru cei care au 4 și mai mulți copii, Guvernul va achita toată suma, familia achitând doar dobânzile.

Română
Mie, 01/08/2018 - 09:06 |

Este vorba de patru Regulamente specifice desfășurării activității în domeniul jocurilor de noroc ce constituie monopol de stat, care conțin particularitățile fiecărei activități în parte, aprobate astăzi de Executiv. Agenția Servicii Publice va coordona și va înregistra regulile de desfășurare a jocurilor de noroc elaborate de organizator și va ține evidența registrelor jocurilor de noroc. 

Română
Lun, 30/07/2018 - 13:49 |

Legea privind modificare și completare a unor acte legislative (nr. 117 din 5 iulie 2018) în acest sens a fost publicată în Monitorul Oficial din 27 iulie curent.  Prin urmare, la Programul de stat ”Prima casă” vor putea aplica și persoanele, care dețin în proprietate exclusivă sau cu alți membri ai familiei o locuință, cu o suprafață locuibilă de până 9 m2 pentru fiecare membru al familiei, dar și cei care dețin locuințe în sate, dobândite prin moștenire sau donație.

Română
Joi, 26/07/2018 - 09:59 |

În ședința Guvernului din 19 iulie curent, proiectul de modificare legislativă prin care se propunea ca, Certificatul de calificare al auditorului pentru auditul general să fie exclus din lista actelor permisive, a fost retras din Parlament, iar Hotărârea Guvernului nr. 640 din 9 iulie 2018 pentru aprobarea proiectului de lege privind modificarea unor acte legislative a fost abrogată.

Română
Abonează-te la RSS - Modificări legislative