Eveniment

Lun, 12/03/2018 - 14:48 |

Regulamentul cu privire la modul de operare cu tichetele de masă stabilește regulile pentru toți subiecții care sunt implicați în schimbul economic a acestui beneficiu extra-salarial. Sunt vizați  angajatorii care vor oferi tichete de masă salariaților, unitățile comerciale/de alimentație publică care vor accepta aceste tichete și operatorii care vor emite tichete de masă.

Română
Joi, 01/03/2018 - 19:16 |

Ministerul Finanțelor, conform prevederilor pct. 20 subpct.1) lit.c) al Regulamentului cu privire la implementarea programelor de cooperare trasfrontalieră și transnațională finanțate de Uniunea Europeană, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 576 din 19.07.2017,  informează despre selectarea auditorilor privind participarea la instruiri specializate oferite de Programe  pentru efectuarea misiunilor de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor.

Română
Mie, 28/02/2018 - 08:39 |

Având în vedere solicitările venite din partea presei ca Ministerul Finanțelor să comenteze declarațiile liderului PAS, Maia Sandu, făcute în cadrul unui interviu pentru Europa Libera, ce țin de programul și cooperarea Republicii Moldova cu Fondul Monetar Internațional (FMI), am solicitat o precizare din partea conducerii FMI, pe care o facem publică.

Atașăm comunicatul FMI cu traducerea efectuată de Ministerul Finanțelor.

Română
Mie, 07/02/2018 - 15:57 |

În contextul implementării Strategiei de dezvoltare a sistemului de achiziţii publice pentru anii 2016-2020 şi Planului de acţiuni privind implementarea acesteia, Ministerul Finanțelor promovează punerea în aplicare a unui nou sistem electronic de achiziții publice - sistemul MTender. Începând de astăzi, autoritățile publice din țară vor fi informate și instruite referitor la utilizarea acestui instrument electronic.

Română
Mar, 06/02/2018 - 19:15 |

Marți, 6 februarie, Ministerul Finanțelor a organizat o ședință comună cu secretarii generali și secretarii de stat din cadrul autorităților publice centrale din țară și misiunea Fondului Monetar Internațional (FMI) dedicată "Raționalizării cheltuielilor". Întrunirea a fost organizată pentru a familiariza conducătorii de rang superior din ministere despre exercițiul de raționalizare a cheltuielilor publice și a facilita procesul de luare a deciziilor în acest domeniu.

Română
Mar, 06/02/2018 - 15:52 |

Ministerul Finanțelor anunță selectarea participanților pentru elaborarea Indicaţiilor metodice privind particularităţile contabilităţii în sistemul parteneriatului public -  privat.

Activitatea persoanelor selectate va consta în elaborarea proiectului nominalizat și prezentarea acestuia Ministerului Finanțelor, cu participarea ulterioară la toate etapele de definitivare.

Părțile interesate trebuie să corespundă următoarelor criterii:

Română

Pagini

Abonează-te la RSS - Eveniment