Serghei Pușcuța la întrevederea cu echipa ONU Moldova: „Vom continua lucrurile bune”

Joi, 28/11/2019 - 15:08 |

Ministrul Finanțelor, dl Serghei Pușcuța a avut astăzi o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova, dl Simon Springett. La ședință au mai participat reprezentanta rezidentă PNUD, dna Dima Al-Khatib și reprezentanta de țară UNICEF, dna Desiree Monique Jongsma.

Dl Serghei Pușcuța a mulțumit Organizației Națiunilor Unite pentru proiectele frumoase implementate în Republica Moldova cu un înalt impact social. De asemenea, Ministrul Finanțelor a menționat că își dorește continuarea acestui parteneriat: „Vom continua lucrurile bune. Vă suntem recunoscători și vom căuta noi căi pentru a diversifica colaborarea noastră, iar Ministerul Finanțelor rămâne proactiv în acest sens”.

La rândul său, dl Simon Springett l-a felicitat pe dl Serghei Pușcuța cu ocazia învestirii în funcția de ministru al Finanțelor, punctând că Ministerul Finanțelor este una dintre cele mai importante instituții din țară cu care colaborează: „Obiectivele noastre vizează dezvoltarea durabilă și sper să intensificăm această cooperare”.

La final, Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova, dl Simon Springett i-a adresat o invitație dlui Serghei Pușcuța de a participa la Ședința plenară a Agențiilor ONU, pentru a prezenta progresul procesului de coordonare a asistenței externe și a lua parte la discuțiile despre cum ONU poate susține Guvernul Republicii Moldova.