Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a avut o întrevedere cu Reprezentantul rezident PNUD în Republica Moldova, Dima Al-Khatib

Sâm, 20/04/2019 - 12:50 |

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a avut vineri, 19 aprilie 2019, o întrevedere cu Reprezentantul rezident PNUD în Republica Moldova, Dima Al-Khatib. În cadrul întrevederii, părțile au făcut o trecere în revistă a proiectelor implementate în Republica Moldova cu ajutorul PNUD, și au discutat despre posibilitățile de colaborare ulterioare.

În debutul ședinței, Ion Chicu a mulțumit pentru suportul continuu acordat de PNUD Republicii Moldova, referindu-se în special la suportul acordat Serviciului Vamal la construcția punctului comun de trecere a frontierei de stat Palanca.

La rândul său, Reprezentantul rezident PNUD în Republica Moldova, Dima Al-Khatib a apreciat rolul Ministerului Finanțelor în promovarea Agendei Naționale de Dezvoltare. De asemenea, Dima Al-Khatib a reiterat disponibilitatea PNUD de a acorda suport tehnic și financiar în cadrul proiectelor de dezvoltare sustenabilă.

La final, părțile au convenit să aibă un dialog permanent pentru a identifica noi proiecte de dezvoltare care necesită suport din partea PNUD.