Conducerea Ministerului Finanțelor s-a întîlnit cu veteranii sistemului financiar din țară

Mie, 04/04/2018 - 19:55 |

Secretarul general de stat, Ion Chicu, Secretarul de stat, Veronica Vragaleva, șeful Direcției Trezoreria de Stat, Angela Voronin, șeful Direcției management instituțional, Iuri Pașinschi și Președintele Comitetului Sindical al Ministerului Finanțelor, Natalia Tonu s-au întîlnit, astăzi cu membrii Asociației obștești ,,Veteran Financiar”, foști angajați ai Ministerului Finanțelor. Conducerea Ministerului a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru activitatea profesională și contribuția acestora la dezvoltarea sistemului financiar.

În cadrul întrunirii s-a discutat despre realizările și activitățile actuale ale instituției, în contextul reformei administrației publice centrale. Membrii asociației au apreciat și recentul proiect: acces la finanțare prin intermediul programului guvernamental ”Prima Casă”.

În acelaşi timp, în cadrul discuțiilor, s-a  propus constituirea unui consiliu de voluntari din cadrul asocieției, care să ajute Ministerul în procesul de elaborare a unor proiecte de acte normative/legislative inițiate de Ministerul Finanțelor, iar veteranii au fost îndemnați să se implice în lucrul de echipă pentru a găsi împreună soluții la problemele existente. Inițiativa a fost susținută de cei prezenți. La fel, s-a stabilit organizarea perioadică a unor întruniri pentru a analiza și discuta cele mai importante activități ale Ministerului.

La finele evenimentului, conducerea Ministerului a felicitat veteranii cu frumoasele sărbători de Paști ce urmează, și le-a urat multă sănătate și cât mai multe clipe de fericire.

La rândul lor, membrii asociației au mulțumit pentru organizarea acestui eveniment.