Ceremonia de lansare a proiectului TWINNING ”Sprijin pentru dezvoltarea unui mediu de control și audit intern eficient în sectorul public din Republica Moldova”

Ministerul Finanțelor are plăcerea să vă invite la ceremonia de lansare a proiectului TWINNING ”Sprijin pentru dezvoltarea unui mediu de control și audit intern eficient în sectorul public din Republica Moldova”.

La eveniment vor participa ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, șeful adjunct al Secției Operațiuni, Delegația UE în Republica Moldova, Marco Gemmer, Ambasadorul Republicii Federale Germane în Republica Moldova, Julia Monar, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ionița, președintele Biroului Federal pentru Afaceri Economice și Controlul Exporturilor, Andreas Obersteller, secretarul de stat al Ministerului Finanțelor Publice, Valentin Mavrodin, membrii Guvernului și Parlamentului, precum și reprezentanți ai instituțiilor de resort din țară și de peste hotare.

Conferința va avea loc marți, 28 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, la Ministerul Finanțelor (Sala Mare, etajul 4), str. C. Tănase,7. Traducerea sincronă din engleză în română și viceversa va fi asigurată. 

Serviciu de informare, comunicare cu mass-media și e-Transformare

Tel. 022 26 27 86

Perioada: 
Marţi, 28 Noiembrie, 2017 - 14:30 până 17:00
Etichete: 

Agenda publică

La moment nu există nici un eveniment planificat.

Abonează-te la Agenda