Ședința de încheiere a mandatului ministrului Finanțelor Octavian Armașu

Mar, 04/12/2018 - 14:27 |

Vineri, 30 noiembrie 2018, ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, după numirea sa în calitate de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei de către Parlament, s-a întrunit într-o ședință festivă cu întreg colectivul Ministerului Finanțelor.

Octavian Armașu, s-a arătat profund recunoscător întregii echipe pentru efortul depus în activitatea eficientă a instituției și pentru realizările de succes obținute împreună pe marginea implementării reformelor în domeniul finanțelor publice.

Conducerea Ministerului Finanțelor, dar și a instituțiilor subordonate a ținut să-i mulțumească dlui Armașu pentru munca imensă, abnegație și angajamentul profesional de care a dat dovadă în toți acești 3 ani de activitate în calitate de ministru al Finanțelor. Aceștia și-au arătat încrederea că domnul Armașu va face față tuturor provocărilor și va contribui la îmbunătățirea sistemului bancar din țară.

Pe final, aducem sincere felicitări și cuvinte de recunoștință domnului Octavian Armașu și, ne exprimăm gratitudinea și aprecierea pentru devotamentul, perseverența și efortul depus.
Vă dorim să aveți parte de prosperitate și tenacitate, spirit de inițiativă și noi performanțe în activitatea ce urmează.

Octavian Armașu a deținut funcția de ministru al Finanțelor din luna ianuarie a anului 2016.